Rajčice, jeftino

Nove postove čitajte na domeni moj.name!

srijeda, 19.09.2007.

Google AdSense - predstavljena nova vrsta oglasa: Gadget Ads

Google Gadget AdsIako je ova vrsta oglasa već duže vrijeme bila u fazi testiranja te smo je mogli u vrlo rijetkim slučajevima primijetiti na nekim stranicama tek je danas Google službeno objavio postojanje ovog formata.

Google Gadget Ads su oglasi koji su interaktivni za posjetitelje, mogu prikazivati podatke real-time, mogu sadržavati kratke animacije, flash gumbiće koji se mijenjaju pokretom miša, pa čak i prave flash igrice, ukratko oglašivačima je dopuštena maksimalna kreativnost (uz naravno neka minimalna ograničenja). Primjer Google Gadget oglasa možete pogledati ovdje.

Da biste prikazali Gadget Ads na vašim stranicama i blogovima nije potrebno ništa ekstra napraviti nego samo pri generiranju AdSense koda za reklamu odabrati prikaz i tekstualnih i slikovnih oglasa (što ja redovito radim) ili samo slikovnih oglasa.

Možemo očekivati da će uskoro naše stranice ukrašavati sve više ovakvih oglasa i, tko zna, možda i povećanu zaradu.
- 13:48 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

Ako vas je Google izbacio iz AdSensa probajte WidgetBucks, ja ne mislim najbolje o njima ali barem žele prikazivati oglase na hrvatskim stranicama, a i daju u startu $25 što privlači ljude Earn $$ with WidgetBucks!
Go Daddy $1.99 Domains 125x125
Ikobo je program za slanje novca u strane zemlje uz ne tako velike provizije
iKobo Money Transfer
zarada sa blogom