Rajčice, jeftino

Nove postove čitajte na domeni moj.name!

utorak, 25.09.2007.

AdBrite - žestoki AdSensov konkurent, isplata već nakon skupljenih $5


AdBrite
je jedan od najpopularnijih AdSensovih konkurenata (Ako isključimo YPN i MSN adCenter koje samo amerikanci mogu koristiti) i firma kojoj se najčešće obraćaju oni koji su izbačeni iz AdSensa. AdBrite je puno blaži prema svojim korisnicima pa čak i do te mjere da nam dopušta objavljivanje oglasa na "stranicama za odrasle" i ne pita nas na kojem jeziku su nam stranice.

No AdBrite nije potpuno ista vrsta oglasa kao AdSense pa zbog toga možda nećemo uvijek dobivati oglase relevantne sadržaju naših stranica no unatoč tome AdBrite je vrlo popularan među webmasterima i blogerima jer ima dovoljno drugih aduta.


AdBrite
nam nudi sljedeće vrste oglasa:
  • AdBrite BannersBanner i/ili tekstualni oglasi
    Ako želimo prikazivati i Banere (slikovne oglase) i tekstualne oglase onda na raspolaganju imamo 5 dimenzija oglasa a ako želimo prikazivati samo tekstualne oglase onda nas ne pita za dimenziju nego samo broj oglasa koji će se odjednom prikazati, a dimenzija oglasa će ovisiti o mjestu na našoj stranici gdje ga uklopimo, npr ako ga stavimo u div dimenzija 100x100 piksela oglas će se prilagoditi toj dimenziji. Također u tom slučaju oglas neće imati pozadinsku boju nego će se vidjeti pozadina naše stranice. Na stranicu možemo staviti proizvoljan broj ovih oglasa.
    Kod ovih oglasa možemo odabrati fiksnu cijenu oglašavanja na našoj stranici za određeno vremensko razdoblje, npr. postavimo cijenu 10 USD za mjesec dana prikazivanja oglasa.
  • AdBrite InterstitialInterstitial oglasi
    Ovo su oglasi koji se prikažu posjetitelju preko cijele stranice i maknu se nakon nekoliko sekundi ili klikom korisnika.
  • AdBrite InlineInline oglasi
    Kada postavimo ove oglase AdBrite će nam označiti neke riječi unutar teksta na našoj web stranici i kada posjetitelj stavi pokazivač miša iznad te riječi pokazat će se reklama.
  • InVideo
    Pomoću AdBriteovog InVideo programa možemo ubaciti reklame u naše video isječke pa ćemo tako biti plaćeni kada posjetitelji budu pregledavali naše video sadržaje.
  • BritePic
    Ovo je orginalan način oglašavanja ubacivanjem oglasa u slike. Radi tako da izgeneriramo html kod i u njega ubacimo sliku koju želimo prikazati. Ta slika će tada pored reklame imati i razne dodatne opcije kao što je ubacivanje poruke kada posjetitelj prijeđe pokazivačem miša preko slike, slanje slike emailom, zoom, i još neke.



Isplatu možemo dobiti čekom već nakon skupljenih 5 USD! Registrirajte se ovdje.
- 13:47 - Komentari (10) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

Ako vas je Google izbacio iz AdSensa probajte WidgetBucks, ja ne mislim najbolje o njima ali barem žele prikazivati oglase na hrvatskim stranicama, a i daju u startu $25 što privlači ljude Earn $$ with WidgetBucks!
Go Daddy $1.99 Domains 125x125
Ikobo je program za slanje novca u strane zemlje uz ne tako velike provizije
iKobo Money Transfer
zarada sa blogom