Rajčice, jeftino

Nove postove čitajte na domeni moj.name!

ponedjeljak, 17.09.2007.

ReviewMe - jer oglašivači žele da pišete o njima

ReviewMeReviewMe je servis koji nudi oglašivačima bloggere koji će pisati recenzije njihovih stranica na svojim blogovima. (Ti bloggeri smo mi)

Servis radi ovako: prvo se registriramo i prijavimo svoj blog. To je sve što moramo napraviti, ne moramo stavljati nikakav kod na naš blog, možemo jedino ako želimo staviti ovakvu sličicu na svoj blog, ovaj ME sa rukama koji drži natpis koliko vrijedi sponzorirani članak i koji ima link do vašeg oglasa na ReviewMe.com, ali to je čisto po vlastitom izboru. Dakle samo se registriramo i prijavimo blog i to je to.

Kada smo prijavili blog on se nalazi na njihovoj listi u kategoriji koju smo odabrali i onda oglašivači (oni koji žele da pišemo članak o njima) gledaju te liste i traže tko bi mogao pisati sponzorirani članak o njima. Ako nas izaberu mi ćemo dobiti obavijest o tome i odlučujemo da li želimo pisati ili ne želimo. Ako želimo dobijemo 50% od novca koji oglašivač plati, ReviewMe dobije preostalih 50%. Naš sponzorirani članak ne mora biti nužno pozitivan, što znači da možemo slobodno navesti i ono što nam se sviđa na stranici o kojoj pišemo :)

Cijene sponzoriranih postova kreću se, prema riječima službe za korisnike, od 30 do 750 USD no možemo vidjeti na listi blogova da su cijene nekih i više od 750 USD. Također primaju i blogove na hrvatskom jeziku.
- 00:28 - Komentari (17) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

Ako vas je Google izbacio iz AdSensa probajte WidgetBucks, ja ne mislim najbolje o njima ali barem žele prikazivati oglase na hrvatskim stranicama, a i daju u startu $25 što privlači ljude Earn $$ with WidgetBucks!
Go Daddy $1.99 Domains 125x125
Ikobo je program za slanje novca u strane zemlje uz ne tako velike provizije
iKobo Money Transfer
zarada sa blogom