Rajčice, jeftino

Nove postove čitajte na domeni moj.name!

ponedjeljak, 24.09.2007.

World's Biggest RSS Button

Kako sva pomodarstva sa zapada prije ili kasnije dođu i u našu malu zemlju tako su u modu došla i ogromna RSS puceta (puce?). Vjerojatno ste primijetili i moj pokušaj da veličinom svog puceta (onog tamo skroz desno sa crvenim rubom) privučem što veći broj RSS čitalaca.

Možda vas je moje puce šokiralo kada ste ga prvi puta ugledali ali to puce ne može stati uz bok sa zapadnim kolegama. Jedan od prvih pokušaja u osvajanju titule najvećeg RSS puceta bio je ReviewMe blog sa svojim pokušajem kojega možete vidjeti ovdje. Nakon njega pojavila su se neka puceta koja su tvrdila da su veća od ReviewMe puceta ali su ustvari bila samo Photoshopom uvećana kopija originala sa zamagljenim rubovima uslijed resizanja. Pojavili su se čak i neki prevaranti koji su ofarbali boju stranice u narančasto i tvrdili su da je to najveće RSS puce. Došlo je čak i do toga da su neki pokušali progurati ideju da nije važna veličina puceta nego količina pa su se pojavljivale i ovakve stranice.

Onda se jednog dana pojavio Sean sa pucetom tako velikim da ništa drugo nije stalo na stranicu, grdosiju od 2001x2000 piksela pogledajte ovdje. Iako njegov prijatelj tvrdi da je uspio napraviti veće puce danas nema nikakvih čvrstih dokaza o tome.

No kakva je situacija na našim prostorima? Jedan od većih puceta koji se može vidjeti nalazi se na SEO.hr Blogu no nakon ovih ovih koje smo sada vidjeli to puce se može sakrit. Šta je sa ostalima? Do kada mislite koristiti minijaturne gumbiće?

Još nešto, pretplatite se na moj RSS Feed kako bi mogli pratiti moje najnovije postove sa svojim RSS čitačem. Ako još ne koristite RSS čitač mogu vam preporučiti Google Reader.
- 23:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

Ako vas je Google izbacio iz AdSensa probajte WidgetBucks, ja ne mislim najbolje o njima ali barem žele prikazivati oglase na hrvatskim stranicama, a i daju u startu $25 što privlači ljude Earn $$ with WidgetBucks!
Go Daddy $1.99 Domains 125x125
Ikobo je program za slanje novca u strane zemlje uz ne tako velike provizije
iKobo Money Transfer
zarada sa blogom