Rajčice, jeftino

Nove postove čitajte na domeni moj.name!

petak, 23.11.2007.

AdSense for search: pregled traženih ključnih riječi

Neki dan sam slučajno otkrio nešto u svom AdSense računu nisam nikada prije vidio, a vrlo je korisno. Ne znam ni kako mi je to promaklo. Radi se o AdSense for search statistikama. Ako ne koristite AdSense tražilicu na vašem sajtu zbog male zarade možete je početi koristiti barem zbog ovih statistika.

Na prvoj stranici u vašem AdSense računu nakon što se ulogirate imate na dnu shortcute za napredne statistike. Zadnji shortcut služi za gledanej najtraženijih ključnih riječi, piše na njemu Top Queries (ako vam je postavljen hrvatski jezik prevedite si taj izraz :). Do te statistike možemo doći i ako kliknemo na napredne statistike, odaberemo AdSense for Search i odaberemo Show -> Top Queries Data.
AdSense for Search - najtraženije ključne riječi

Sada će nam Google pokazati koje izraze naši posjetitelji traže i ako već nemamo takav sadržaj dodati ćemo ga na stranicu i dati posjetiteljima ono što žele. Također ova statistika će nam reći šta je u zadnje vrijeme popularno među surferima pa možemo uvijek biti u trendu.

p.s. Još sam na putovanju, ovaj post je kao i prethodni namješten da se objavi u budućnosti :)
- 20:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

Ako vas je Google izbacio iz AdSensa probajte WidgetBucks, ja ne mislim najbolje o njima ali barem žele prikazivati oglase na hrvatskim stranicama, a i daju u startu $25 što privlači ljude Earn $$ with WidgetBucks!
Go Daddy $1.99 Domains 125x125
Ikobo je program za slanje novca u strane zemlje uz ne tako velike provizije
iKobo Money Transfer
zarada sa blogom